CMe Solutions Oy

CMe Solutions Oy

CMe Solutions Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, joka työllistää joukon osaajia varustettuna vahvalla kompetenssilla automaation, ohjelmoinnin ja mobiilisovellusten saralta. Olemme vahvassa kasvussa oleva yritys ja tarjoamme vankalla ammattitaidolla monipuolista sähkö- ja automaatiosuunnittelua, ohjelmointipalvelua, keskusvalmistuksen, asennuksen sekä projektoinnin teollisuuden kaikkiin tarpeisiin.

Erikoisvahvuutenamme ovat vaativat liikkeenohjaukset, konenäköjärjestelmät ja väyläratkaisut. Asiakkaidemme tuotantoprosessien tuntemus, laiteriippumattomuus ja monipuolinen kokemuksemme antavat asiakkaillemme mahdollisuuden kehittää heidän tuotantoaan ja ydinosaamistaan.

Markkina-alue

CMe Solutions Oy palvelee teitä Suomen lisäksi mm. Baltiassa, muualla Euroopassa ja Aasiassa.
Toimipaikkamme sijaitsee Kuopiossa ja tarvittaessa teidän tiloissanne.

Missiomme ja visiomme

Missiomme on tuottaa vahvan ammattitaidon kautta kestävää hyötyä sekä lisäarvoa asiakkaillemme. Asiakkaan tuotantokapasiteetin lisääminen sekä kilpailukyvyn parantaminen haastavilla ongelmanratkaisuilla on erikoisalaamme. Tuotantoprosessien tuntemus, laiteriippumattomuus sekä monipuolinen kokemuksemme antavat asiakkaillemme mahdollisuuden kehittää heidän tuotantoaan ja ydinosaamistaan.

CMe Solutions Oy on ja tulee olemaan alallaan tunnettu luotettavuudestaan, joustavuudestaan, tarkkuudestaan ja nopeudestaan. Arvojen kautta saavutettu kasvu jatkaa nousuaan ja saavutamme kilpailukykyisen sekä pysyvän markkina-aseman.

Arvomme

Asiakaslähtöisyys
Vastataan asiakkaan tarpeisiin suunnittelemalla ja valmistamalla ratkaisut, jotka tuottavat tyytyväisestä asiakkaasta pysyvän asiakassuhteen.

Innovointi ja tuotekehitys
Haluamme toimia suunnannäyttäjänä tekniikassa, hyvän käyttökokemuksen tuottamisessa, uusien asioiden omaksumisessa sekä tuotekehitysosaamisessa.

Teemme työtä sen eteen, että teknologia osaamisemme avulla pystymme kehittämään ja tehostamaan asiakkaiden liiketoimintaa ja heidän ydinosaamistaan.

Hyvinvoiva työyhteisö
Teemme työtä haastavien asioiden parissa. Henkilöstön jaksaminen ja kehittyminen on voimavaramme, josta täytyy huolehtia. Hyvinvoiva työyhteisö takaa kehittyvän ja asiakkaaseen iloisesti suhtautuvan organisaation, jossa osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta saa aikaan huipputuloksia.